Jorik Palstermans Vervangactiviteit vergaderingen januari

Beste leden, ouders en sympathisanten
Weet je niet goed wat te doen op een vrije zondagnamiddag? Weet je niet wat te doen op zaterdagavond 9 januari omdat de schaatsvergadring niet kan plaatsvinden? Of mis je jouw medeleden? Wil je graag eens een nieuwe wandeling uitproberen?

Dan hebben wij de oplossing! Omdat de jaarlijkse speciale vergaderingen in januari dit jaar niet kunnen plaatsvinden hebben we drie wandelingen uitgestippeld. Deze wandelingen zijn bestemd voor jong en oud.
Het concept is simpel. Drie wandelingen zijn verspreid in groot Merchtem: een scouteske survivalwandeling in Brussegem, een beestige beestenwandeling in Peizegem en een warme winterwandeling in Merchtem. Per wandeling valt er een prijs te winnen. "Oh, dat is interessant" horen we jullie al denken, en ja dat is het zeker. Wat moet je doen om kans te maken op een van onze super coole prijzen?
1. Kies een van de drie wandelingen uit
2. Doe warme kleren en goede stapschoenen aan
3. Ennnn, START!
4. Trek een super gekke/coole/mooie/schattige foto tijdens de wandeling
5. Plaats deze foto op sociale media en tag de scouts of stuur de foto door naar iemand van de leiding

Eind januari zullen wij dan in beraad gaan om de drie winnaars uit te kiezen. Deze zullen wij contacteren en mogen dan een super coole prijs verwachten. Wat is die prijs? Dat gaan we natuurlijk nog niet verklappen, maar het thema van de wandelingen heeft er iets mee te maken.

Om navigatie tijdens de wandeling makkelijk te maken hebben we de drie wandelingen uitgestippeld op google maps. Het enige wat je dus nodig hebt is een telefoon en goede stapschoenen. De wandelroutes kan je terugvinden op onze facebookpagina! (Scouts Juventa Merchtem)

Dan rest er ons enkel nog om jullie heel veel wandelplezier toe te wensen. Hou het veilig en respecteer steeds de huidige maatregelen. De kapoenen, wolfjes, bevers en akabe'ers zien we met veel plezier terug vanaf 31 januari.
Een stevige linker,
De leidingsploeg